Διεύθυνση

35A Ιφιγενείας, 1ος Όροφος, Διαμ. 103-104, 2007, Στρόβολος, Λευκωσία - Κύπρος

Τηλέφωνο

+357 22730462

Email

info@nicosiaheartcenter.com

Ασθενείς

For our Patients

Τηλεφωνικό check-in :

Οι ασθενείς μας μπορούν πλέον να κάνουν τηλεφωνικό check-in για το ραντεβού τους χωρίς τη φυσική τους παρουσία, καλώντας στο 22730462. Στη συνέχεια περιμένετε στο αυτοκίνητο και όταν ο γιατρός είναι έτοιμος να σας εξετάσει, θα λάβετε τηλεφωνική κλήση για να προσέλθετε.

Kαθαρισμός γραφείων :

‘Ολοι οι χώροι μας είναι συνεχώς καθαροί καθώς τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα απολύμανσης τους καθώς χρησιμοποιούμε απολυμαντικά μέσα τα οποία θεωρούνται αποτελεσματικά έναντι του κορονοϊου. Επιπλέον προσαρμόζουμε τα ραντεβού μας ούτως ώστε να υπάρχει επαρκές χρονικό περιθώριο μεταξύ αυτών για αποφυγή συνωστισμού.

Έλεγχος θερμοκρασίας :

Έχουμε υιοθετήσει υποχρεωτικό έλεγχο θερμοκρασίας σε όλους τους ασθενείς και το προσωπικό που εισέρχονται στο ιατρείο για περαιτέρω πρόληψη μετάδοσης του COVID-19

Hλεκτρονικά Ραντεβού :

είναι πλέον διαθέσιμα και ως κέντρο ενθαρρύνουμε τους ασθενείς να τα χρησιμοποιούν όποτε είναι δυνατόν για περαιτέρω πρόληψη μετάδοσης του COVID-19. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ηλεκτρονικά ραντεβού πατήστε ΕΔΩ

Κατά τη διάρκεια υπηρεσίας μέσω τηλεφωνικού ραντεβού μπορούμε να σας ακούσουμε και να εκτιμήσουμε την κατάσταση σας εαν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, να συζητήσουμε μαζί σας για την κατάσταση σας με βάση τις τελευτάιες σας επισκέψεις, να εξετάσουμε μαζί τις αναλύσεις αίματος σας, να εξετάσουμε τις τιμές της αρτηριακής πίεσης στο σπίτι και να σας δώσουμε συμβουλές για τη φαρμακευτική αγωγή σας και τον τρόπο ζωής σας. Επίσης μπορούμε να σας ενημερώσουμε για τα αποτελέσματα των εξετάσεων σας και να τα συζητήσουμε μαζί σας.

Μια σύσκεψη τηλε-υγείας περιλαμβάνει μια πρόσωπο με πρόσωπο ηλεκτρονική συνάντηση μεταξύ μας, όπως θα γινόταν στο ιατρείο. Μπορείτε να κλέισετε το ηλεκτρονικό σας ραντεβού μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με το ιατρείο μας ή online μέσω email. Αν κάνετε την διαδικάσια online θα σας καλέσουμε για να επιβεβαιώσουμε το ραντεβού μας. Οι ηλεκτρονικές πλατφόρμες που χρησιμοποιούμε είναι το zoom, skype ή από το κινητό σας μέσω facetime,viber video call και whatsapp video call.

Mάσκες προσώπου :

Θα σας παρακαλούσαμε όπως φοράτε τη μάσκα σας για τη δική σας αλλά και δική μας προστασία. Εαν χρειαστεί το κέντρο μας θα σας προμηθεύσει με μάσκες, εφόσον το επιτρέπει το απόθεμα μας. Οι μάσκες προσώπου οφείλουν να καλύπτουν τους ρώθωνες και το στόμα.

Αποστάσεις ασφαλείας :

Για να κρατήσουμε τόσο τους ασθενείς όσο και το προσωπικό ασφαλή, θέλουμε να τηρούμε τα μέτρα και τις αποστάσεις ασφαλείας. Θα σας παρακαλούσαμε να κρατάτε αποστάσεις 1-2m και εαν συνοδεύεστε από κάποιον ο οποίος δεν χρήζει ιατρικής βοήθειας θα σας παρακαλούσαμε να περιμένουν στο αυτοκίνητο ή κάπου έξω από το κτίριο.

Απολύμανση χεριών :

είναι απαραίτητη πριν και μετά το ραντεβού σας. Όλοι οι χώροι μας είναι εξοπλισμένοι με αποτελεσματικά απολυμαντικά για μείωση μετάδοσης του COVID-19.

elGreek
Scroll to Top